Кредит на вноски без поръчител

4.7/5 - (13 votes)

Кредит на вноски без нужда от поръчител

В живота на всеки човек могат да възникнат временни финансови затруднения. Днес можете да се справите с тях с помощта на заем, за който можете да кандидатствате онлайн. Бързи кредити на месечни вноски могат да бъдат изтеглени за определен срок и с определена сума, която да бъде погасена по удобен за вас начин. Парите могат да бъдат погасени с кредити на седмични и месечни вноски.

Кой може да кандидатства за онлайн заем на вноски?

Всеки гражданин на България, който е навършил пълнолетие (18 години), може да вземе онлайн кредит на вноски с нисък лихвен процент. Понякога възрастовата граница се повишава до 21 – 23 години. Горната възрастова граница варира от една компания до друга – тя е около 65 – 75 години, като в някои компании липсва такава.

Не е необходимо да се потвърждават доходите и техния размер. Във въпросника се посочва само необходимата информация за работодателя и месечния доход. В допълнение към личната карта може да се изисква номер на банкова сметка. Не се изисква гарант или обезпечение или гарант. Обикновено услугите са краткосрочни и с малък размер, така че спокойно може да се кандидатства за кредит на вноски без гарант или залог.

Повечето организации спазват правило, което забранява отпускането на нов заем на клиент, който все още не е изплатил текущия дълг към същия кредитор. Ако текущият кредит е получен в друга фирма, ограничението не важи.

Опции за изгодни кредити на вноски

Благодарение на автоматизацията на процеса, кандидатът може да кандидатства за пари през деня и нощта. Дори по това време отговорът отнема 10-30 минути.

Повечето кредитори предлагат следните условия:

  • срок на договора – от един до няколко месеца. Средносрочни договори за срок до 1 година са достъпни само за проверени клиенти;
  • размер на заема – от няколко стотин до няколко хиляди лева. Понякога фирмите отпуска средносрочни договори, които са за по-дълъг период;
  • лихва – Краткосрочното и средносрочното кредитиране обикновено използват годишна лихва. Тя не може да надхвърля 50%.

Изчисляване на (на месечни) вноски по кредит

То се прави с онлайн кредитен калкулатор с вградена формула. Той изчислява надплащането спрямо заема, като взима предвид ГПР – Годишния процент на разходите, който се състои от лихвата и таксите.

Размерът на лихвата се определя за всеки клиент индивидуално. За да направите това, използвайте система за оценка. На нови клиенти се предлагат най-изгодните програми по отношение на тарифите. Такива кандидати могат да получат п-малка сума за по-кратък срок. За редовни клиенти са достъпни заеми за по-големи суми и за по-дълъг срок.